För att gå kurs hos oss och för att utnyttja våra planer så behöver du vara medlem.

Medlemskapet tecknar du hos Brukshundklubben.

För att bli medlem i Torslanda-Öckerö Brukshundklubb klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se 

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”  

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap - Bli medlem i vänstermenyn.

 

På förbundets hemsida https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem finns en guide som visar hur man blir medlem. 


Medlemsavgift

Ordinarie medlem 625 kr/år (400 kr förbundsavgift och 225 kr lokal avgift)

Familjemedlem 60kr/år (för ytterligare medlem i samma hushåll. För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du medlemsavdelningen på förbundskansliet medlem[at]brukshundlubben.se och betalar medlemsavgiften när du fått din avi från dem. 

Guide: Bli medlem
Lägg till familjemedlem.
Om ni är flera i familjen som vill bli medlem i samma klubb samtidigt kan du lägga till dem här innan du går vidare till betalning. Familjemedlem betalar
bara klubbavgiften, ingen förbundsavgift, men det är bara kansliet som kan skapa ett medlemskap till familjemedlemmen. Efter att familjemedlem är tillagd behöver du mejla medlem@brukshundklubben.se för att den personen ska få ett medlemskap. I mejlen anges medlemsnummer på den i familjen som lagt till en familjekoppling och uppgifter på den blivande familjemedlemmen: namn, personnummer, mobilnummer, e-post, adress och vilken klubb personen vill teckna medlemskap i.

Ungdomsmedlem 320 kr/år (för barn och ungdomar 6-25 år; betalas till Sveriges Hundungdom SHU, välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Läs mer här vad Brukshundklubben erbjuder för ungdomar.

 Alla raser är välkomna och vi hoppas att du ska trivas på vår klubb.