Sara Eriksen

Jag heter Sara och är 30år och bor i Torslanda.
Jag har en Golden Retriever som heter Othello född 2014. Vi tränar och tävlar Agility och Rallylydnad.
Mitt hunderi startade med min foderhund, en labradorkille vid namn Oliver. Han jobbar idag som Blind/döv hund. Efter honom kom Exo. En rottweiler kille som blev 9år. Vi tränade mycket lydnad, rallylydnad, nosework och sök.

     •  SBK Utbildad Rallylydnadsinstruktör 

     • Noseworkinstruktör

     • Klickerinstruktör

     • Kantarellsöksinstruktör

     • Specialkurs Spår för Per-Olof Andersson

     • Specialkurs Valp för Ingela Dahlstedt

     • Lärandets A-B-C för Eva Bertilsson

     • Ledarutbildning steg 1 för studiefrämjandet

     Amanda Andreasson

     Jag heter Amanda, kommer från Torslanda och är 20 år. I dagsläget pluggar jag till civilingenjör. Hemma har vi två shelties, Devin 8 år och Zcott 5 år. Vi tränar och tävlar i agility samt tränar rallylydnad och nosework

     Devin och Zcott är två helt totalt olika individer som verkligen har fått mig att förstå hur viktigt det är att man anpassar träningen för varje individ. I min träning jobbar vi enbart med positiv förstärkning, och gärna uppgifter där hundarna får tänka, på deras nivå.

     Något som är viktigt är att alla ska gå från träningen stolta och med ett leende på läpparna!

     Meriter:

     • Ledarskapsutveckling L1
     •  Agility A1
     •  Föreläsning: lär dig tolka hundens rörelser
     • Diplom i balansbollskurs

     Madeleine Bergfelt

     Mitt namn är Madeleine Bergfelt kallas Madde.

     Jag är uppvuxen med Boxer och
     min första hund var

     en pudel som hette Chicko.

     2007 kom min andra hund in i bilden, Zack, en rottweilerhane. Därefter blev det 8 stycken rottisar som nu har fått vandrat vidare.

     Jag har idag 5 stycken rottweiler

     som jag tränar och tävlar i lydnad, bruks, spår, viltspår, sök, specialsök, nosework, och utställningar.
     Mitt mål med mina kurser är att ge deltagarna verktyg så att de kan nå sina mål oavsett vad de vill göra med sin hund. Det skall vara kul att träna hund. Med glädje och trygghet bygger man en bra relation mellan hund och hundägare.     2013 utbildade jag mig till mentalfigurant och testledare för både MH och MT.


     2015 utbildade jag mig till allmänlydnadsinstruktör inom Sbk.

     Jag har haft både valp, allmänlydnad samt aktiveringskurser.
      

     Amanda Einmaa

     Mitt namn är Amanda Einmaa jag är 33 år och bor med min familj i Olofstorp.
     Hundar har för mig alltid varit ett stort intresse och min första hund var en rottweiler vid namn Troja. Efter att Troja gick bort så kom labradoren Sasso in i bilden och de har nu lett till att vi har tre labradorer boende hemma. Jag tävlar främst i viltspår och alla tre är svenska viltspårschampions.


     Vi gillar all typ av träning och kör även rallylydnad och tränar jaktapportering. Jag utbildade mig till hundinstruktör via hundens hus 2019. Mitt stora intresse för retriver raser har gjort att jag 2021 läste en utbildning till jaktapporterings instruktör även denna på hundens hus. Utbildade mig 2019 även till viltspårsinstruktör hos Helena Lyckoskog via Royal dog education. Jag älskar att jobba med människor vilket gör att jag genom instruktörsrollen får träffa många fantastiska hundar och människor.

     Ingela Bulow

     Jag bara älskar hundar! Det började med en spansk vattenhund,
     en kille som fick mitt liv att vända till det positiva. Senare kom en till spanjor och flyttade in till oss med storm och sist men ack så fin var en tik som jag blev fodervärd till. Genom resans gång har jag lärt mig mycket och det var faktiskt tack vare den första spanjoren som fick mitt hundintresse väckas till liv på riktigt.

     Jag tränar aktivt mina hundar i Freestyle och Rallylydnad, även lite spår…vi har också tävlat i Rallylydnad. Min vardag är mycket hund kort och gott.
     Jag har snart gått 3 instruktörsutbildningar, på olika hundföretag för att förstå och lära mig mer hur man kan se på hund. Jag är spår/sök instruktör med inriktning kantarellsök, specialsök, personspår och viltspår.
     Nosework instruktör och doftprovsdomare samt Rallylydnad- och Freestyleinstruktör.

     Just nu läser jag Hundfrisör och gör praktik hos en Hundfrisör.
     Jag har hittat det jag vill arbeta med!
     Jag och mina hundar lär oss av varandra hela tiden och alla härliga hundar jag träffar på kurser jag håller så slår det mig att det är så roligt att träffat så många olika individer med deras personligheter och självklart ägarna till deras fyrbente!
     Hoppas att jag får träffa dig och din fyrbente på kurs!

     Matilda Rosander

     Jag heter Matilda och jobbar som civilingenjör. Jag är uppvuxen med hund men skaffade min första egna när jag var 25 år. Då flyttade pumin Yara hem till mig och min sambo, tillsammans med Yara har jag testat på diverse hundsporter: tävlingslydnad, specialsök, personspår och agility. Det vi har fastnat mest för båda två är agility!
     Jag är väldigt intresserad av hur hundar fungerar och varför de gör som de gör. Det bästa som finns är att hjälpa hundar och hundägare som har fastnat lite, och sedan se när poletten trillar ned. För mig är det självklart att träna sin hund med kärlek och tålamod, jag använder mig endast av positiv förstärkning på mina kurser!
     Utbildning:

     • SBK:s Grundmodul
     • SBK allmänlydnadsinstr nov 2019
     • Agilityinstruktör steg 1, oktober -20
     • Pågående: Hundinstruktör, Hundens hus

     Föreläsning: Reaktiva hundar, Kungliga hundar
     Föreläsningar: Studiefrämjandets hundserie för instruktörer med Maria Brandel

     Ebba Samuelsson

     Jag heter Ebba och bor just nu i Lindome. När jag inte hänger med min storpudel Melza jobbar jag som doktorand på Göteborgs Universitet där jag utvecklar nya vaccin.

      Melza flyttade hem till mig och min sambo 2018 då hon var 2 år. Med henne har jag haft en fantastisk resa där glädje och självförtroende har varit i fokus. Idag tränar och tävlar vi i agility och canicross (linlöpning med hund). Jag brinner för belöningsutveckling och att plocka fram det bästa i varje ekipage. 

     Min hundträning fokuserar på lek och glädje och jag tror att man når de bästa resultaten, både på tävlingsbanan och i vardagen, genom att ha roligt tillsammans med sin hund.

     Meriter: 

     • Ledarskapsutveckling L1

     • Agilityinstruktör Steg 1

     • Grönt kort i drag