Agility/kontaktfält VT1 Reserv
Är det dags att lära din hund balans och a-hinder så att de träffar kontaktfälten på tävling? Eller har du påbörjat träningen men behöver inspiration?

Då har du kommit rätt! Du får på balansen välja mellan running contacts (rc) och 2av2på, på a-hindret kommer vi använda rc.

Vi anpassar inlärningsmetod efter hund och förare.

Kursen kommer pågå under 3 månader och ha en fysisk träff i månaden där vi ses och kikar tillsammans på frågetecken som kan ha uppstått längs vägen. Mellan träffarna kan du skicka in filmer på er träning mellan träffarna och feedback på den genom facebook-grupp. Vid frågor angående inlärningsmetoder kan de lättast mailas till instuktören, se "Kontakt" nedan.

OBS: Direkt efter att du skickat in din anmälan bör du få ett bekräftande automatiskt mail som talar om att vi mottagit din anmälan. Det här betyder inte att du fått plats på kursen, invänta besked från instruktör angående det.

Vi följer SKK:s riktlinjer vad gäller vaccination av hund, första tillfället ska du kunna visa upp att din hund blivit vaccinerad enligt deras riktlinjer. Läs ordningsreglerna för Töbk om du är osäker på vad som gäller.
Antal kurstillfällen:

4 gånger fysiska träffar

online däremellan

Veckodag: Fredagar

Datum: 12/3 (kan ändras vid snö), 16/4, 14/5, 11/6

Tid:18:00-19:30

Pris: 1500 kronor
Plats: TÖBK

Max antal deltagare: 5st
Minsta antal deltgare: 3st

Sista anmälningsdag: 1/3

Förkunskaper:
 Hunden ska vara minst 12 månader.

Material: vill du lära in running contacts är det en stor fördel att ha en Treat and train (godismaskin).

Kontakt
Instruktör: Matilda Rosander, matilda@tobk.se