Agility Avancerad grundträning med sikte på tävling

Under denna kurs kommer vi på ett roligt och strukturerat sätt att lägga goda grunder som ger hunden en bra förståelse för många av de svårare momenten som man som agilityekipage kan stöta på i de högre tävlingsklasserna.

Vi kommer endast att använda hopphinder och tunnlar och lära in exempelvis insida, baksida, flick och wrap.

Beroende på deltagarnas nivå och önskemål utvecklar vi sedan övningarna genom att lägga in olika handlingsalternativ och kombinationer.

Denna kurs passar dig som har påbörjat din agilityträning och har ambitioner om att tävla. Den passar även dig som har kommit lite längre och vill lära dig att bemästra de utmaningar som man ställs inför i de högre klasserna. Den första grundträningen görs med enbart ett hopphinder. Du kommer att få läxor efter varje lektion som du förväntas träna på mellan kurstillfällena.Vi följer SKK:s riktlinjer vad gäller vaccination av hund, första tillfället ska du kunna visa upp att din hund blivit vaccinerad enligt deras riktlinjer. Läs ordningsreglerna för Töbk om du är osäker på vad som gäller.
Antal kurstillfällen: 6 ggr.
Veckodag: Måndag, söndag, tisdag
Datum:
30/8  kl: 18-19:30
6/9  kl: 17-18:30
12/9  kl: 15-16:30
19/9  kl 10-11:30
27/9  kl 18-19:30
5/10 kl 18-19:30


(med reservation för att något datum kan ändras)
 
Pris: 1300kr
+Medlemsavgift
Plats: Töbk
Max antal deltagare 5 st.
Minst antal deltagare  4 st.


Förkunskaper:
Minimikrav är dock att ha gått minst en nybörjarkurs innan och att hunden är välbekant med hopphinder och tunnlar samt kan klara av att ta minst 5 hinder i följd.


Kontakt
Instruktör: Caroline Adamson
carolinei.adamson@gmail.com