OM KLUBBEN

Torslanda-Öckerö Brukshundsklubb finns i Torslanda som ligger naturskönt i ett skogsområde med många fina promenadstigar. Det är lätt att ta sig dit med lokaltrafiken då bussen stannar ca 500 m från klubben.
Alla hundar oavsett ras är välkomna!!
Efter många års samarbete har Torslanda Hundklubb och Öckerö Brukshundklubb slagits samman.Detta skedde genom att medlemmarna i båda klubbar fick rösta om detta och det röstades ja med stor marginal.
Sammanslagningen genomfördes 2011-03-07. En anledning var att kunna erbjuda ett brett kursutbud till hundägare på Hisingen, Öckerö och övriga öar. Det är för oss roligt att kunna erbjuda den första brukshundklubben på Hisingen.
Vi önskar alla välkomna!
Till Torslanda planen, Runhällsgatan
Från E6 söderifrån:
Kör av Åbromotet, avfart 66 mot Göteborg V. (2,5 mil kvar till klubben)
Följ skylt Göteborg v, väg 159. Efter Älvsborgsbron följ skyltar Öckerö.
Nu följer du väg 155 till du kommer till rondell efter ca 6km (uppskattat).
Kör mot Torslanda torg, Björlanda i båda rondellerna. Kör förbi Torslanda torg och kyrka. Efter kyrkan tar ni 3:e infarten till vänster, skyltat Tumlehed, Willys (ev saknas Tumlehedsskylten).
Sväng av andra gatan till höger, Runhällsgatan. Sväng in på den så är vår parkering direkt till vänster.
Följ sedan vägen gåendes upp, innan första huset på vänster sida går ni upp, framme.
Från E20:
Följ skyltar E6 N, kör genom tingstadstunneln och kör direkt av mot Hisingen och följ skyltar Öckerö. Efter Lundbytunneln, håll höger fortfarande mot Öckerö så kommer ni ut på väg 155, se ovan för resterande väg.
Kordinator: WGS 84 (lat, lon):N 57° 43.996', E 11° 45.959'
Karta till torslanda: http://kartor.eniro.se/m/aQz39